El ‘Cata’ visita la piscina del líder després de dues victòries seguides

Ens hem de remuntar fins a finals de la temporada 15/16 per trobar l’última vegada que el ‘Cata’ ha- via aconseguit el triomf en dues jornades consecutives. En aquella ocasió van ser tres victòries, contra el Sant Feliu, el Mediterrani i el Canoe, que van servir per tancar la lliga en 9a posició. Per aconseguir igualar aquesta ratxa, el repte és pràc- ticament impossible, l’equip que entrena el Tato Garcia visita dis- sabte a 3/4 d’1 del migdia la pis- cina de l’Atlètic Barceloneta, que s’ha proclamat campió de lli- ga les últimes 12 temporades: “aquesta setmana és una de les més tranquil·les de l’any, serveix per seguir creixent, seguir treba- llant i per preparar ja el partit de la jornada següent contra el Sant Andreu que és més important”, explica el tècnic.

Els graciencs vénen d’una tem- porada amb molt patiment, on només van aconseguir guanyar 4 partits. Malgrat que els reforços d’aquest estiu feien preveure que el nivell de l’equip aquest any era superior, el cert és que al ‘Cata’ li ha costat engreixar la maquinària (1 victòria en 7 jornades), l’equip comptava aquest any amb 11 no- ves incorporacions i va costar fer encaixar totes les peces, fins que a l’inici d’aquest mes de desembre, les victòries a la piscina del Canoe (10-11) i a casa contra el Canàries (9-7) han servit per aixecar els ànims de l’equip i escalar posici- ons a la classificació. “La victòria a la piscina del Canoe va ser molt important, va ser una injecció de moral pel grup per seguir creixent i alhora refermar el treball que hem fet fins ara”, destaca el Tato Garcia.

Després de 9 jornades de com- petició, el ‘Cata’ ocupa la 9a posició i ja ha agafat un coixí de 7 punts respecte la zona de descens: “Llàstima de la derrota de la sego- na jornada contra el Navarra, un rival directe i a més a més a casa, però segurament el partit ens va agafar massa d’hora, estàvem en- cara en una fase molt inicial del nostre treball, estàvem coneixent- nos pràcticament, sinó estaríem una mica més a prop dels equips de dalt. Encara queda molt, és important seguir treballant bé i aconseguir bons resultats sobre- tot contra els rivals directes”, comenta el tècnic.

Malgrat les dues victòries con- secutives, Garcia vol tocar de peus a terra i té molt clar l’objectiu del seu equip: “Hem de ser realistes, el primer objectiu segueix sent la permanència, i quan abans sigui possible. Després hem de saber que la diferència entre els equips que ocupen de la quarta a la vuite- na posició és molt petita i el nos- tre objectiu no pot ser cap altre que apropar-nos cada vegada més al grup de dalt, competir millor els partits i tenir en algun partit opcions de guanyar com vam fer contra el Canoe”, destaca l’entrenador gracienc.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *