Les entitats preparen una estesa de roba groga pel veto de la Junta Electoral al llaç

La campanya electoral del 21-D a Gràcia ha arrencat enmig del Pont de la Constitució i de la Puríssima amb el sotrac rebut per les entitats històriques com la Fundació Festa Major, la Federació de Colles de Sant Medir i els Castellers de la Vila de Gràcia davant la decisió de la Junta Electoral d’obligar-los a retirar els símbols independentistes com el llaç groc o els cartells de solidaritat en els presos que hi havia a la façana de Can Musons.

Però les tres entitats, que com- parteixen edifici i que en els últims dies ja havien patit arrencades de símbols i pancartes, no es queda- ran de braços creuats davant del veto -impulsat a partir d’un correu electrònic d’un particular contra l’exhibició de símbols que contra- dirien la normativa en època elec- toral”- i preparen per a la recta final de campanya “una estesa de roba groga” pels carrers de Gràcia. Així ho han apuntat fonts coneixedores d’aquests preparatius.

Aquest serà, sens dubte, el prin- cipal alicient d’una campanya que ha arrencat a baix ritme a nivell d’organitzacions polítiques locals, amb la majoria de formacions i plataformes com l’ANC, PSC, PP i C’s limitant-se a fer parades als punts estratègics de la Vila i només JxCAT, ERC, CAT En Comú-Podem i CUP programant actes o mítings de mig format. Els noms que po- den estirar més públic són els de Joan Tardà, que divendres és cap de cartell de l’acte d’ERC a l’Artesà, i Neus Munté, que tanca l’acte de JxCAT diumenge a Revolució. La CUP ha triat divendres La Violeta i CAT En Comú ha fet dijous una xerrada al bar de l’Artesà.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *