L’Europa tanca la primera volta amb una derrota decebedora

Esports

L’equip de Joan Esteva arriba a l’equador de la lliga amb un regust amarg. Tot i haver encadenat una bona dinàmica de resultats, la derrota contundent al camp del Vilafranca (4-1) i sobretot la última, a casa, contra el Vilassar de Mar (1-3), ha tirat per terra gran part de la feina aconseguida les jornades anteriors. L’equip arriba al final de la primera volta en 9a posició, amb 28 punts, a 6 punts de la zona de playoff i 15 per sobre del descens directe, tot i que cal pensar en els equips catalans que baixaran de Segona B i els possibles descensos compensats. El Vilassar va arribar al Nou Sardenya com a cuer de la lliga, i el conjunt escapulat va deixar escapar una oportunitat d’or per passar pàgina de la derrota contra el Vilafranca de la setmana anterior i arribar a l’aturada nadalenca amb una mirada més optimista. Tot es va posar de cara ben d’hora quan al minut 8, Javi Navarro va obrir la llauna després de rebre una pilota a la banda esquerra del camp, va traçar una diagonal i el seu xut va entrar fregant el pal. Ben poc va durar l’alegria escapulada i al minut 23, Pitu va aprofitar una assistència en profunditat de l’exeuropeista Rovira per encarar a Arnau i fer el gol de l’empat. Lluny de reaccionar, l’equip de Joan Esteva es va desconcentrar, va desconnectar del partit i una badada en el marcatge va deixar sol Soufiane que va recórrer mig camp per fer l’1 a 2 abans del descans. A la represa l’Europa va intentar reaccionar, però amb més voluntat que idees, Javi Navarro es va intentar posar l’equip a l’esquena, amb jugades individuals, però sense èxit. Ja al tram final, el Vilassar va sentenciar el partit quan al minut 84, Èric va rebre la pilota escurat a la frontal de l’àrea i la seva rematada es va colar al fons de la xarxa que va defensar Arnau. Als últims minuts, Prat hagués pogut escurçar distàncies, però el seu remat va marxar desviat i l’Europa va acabar evitant el 4t gol rival.•