Gràcia aprova el canvi de Secretari Coloma i el seu municipi natal es queixa

L’Ajuntament de Barcelona tirarà endavant aquest 2018 la recuperació del nom del carrer Pau Alsina -fins ara Secretari Coloma- després que un 63% dels veïns del carrer hagin respost la consulta que el Districte havia impulsat entre el 15 de novembre i el 15 de desembre. Finalment han estat 1.695 veïns els participants en la iniciativa, els quals s’han distribuït en 1.041 vots favorables al canvi i 654 pel manteniment. Però la votació, emmarcada en un debat que a Gràcia es va iniciar ja fa una dècada, no ha passat desapercebut aquestes festes en el municipi natal de Juan de Coloma, Borja, famós per la polèmica reconstrucció de l’Ecce homo. Segons informa l’Heraldo, l’alcalde Eduardo Arilla (PSOE) ha assegurat que no descarta enviar una carta de queixa a Barcelona “per demanar que no es canviï el nom, encara que no hi hagi res a fer perquè la decisió està presa”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *