Les carteres reials arriben a Gràcia

Mentre els patges reials continuen rebent cartes en els punts principals de rebuda a la plaça Trilla -la de més èxit-, la cruïlla de Travessera de Gràcia amb carrer Gran i el Pla d’en Salmeron, les carteres reials ultimen els preparatius per desfilar aquest dimecres en la tradicional cavalcada des dels Jardinets fins a la plaça de la Vila. La celebració, organitzada per la Fundació Festa Major, començarà a les 6 amb un recorregut total que passarà per carrer Gran, Travessera de Gràcia, Sardenya, Pare Claret, Tordera, Milà i Fontanals, Puigmartí, Torrent de l’Olla, Diluvi i plaça de la Vila. Tot plegat arrenca a les 6 de la tarda, moment en què també començaran els tallers infantils a plaça de la Vila.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *