L’Europa comença amb bon peu el 2018 (1-0)

L’Europa s’ha proposat per aquest nou any convertir el Nou Sardenya en un fortí, i la primera prova l’ha superada. El rival ha estat el Cerdanyola, un rival de la zona baixa, i els escapulats havien de sumar els tres punts per no desenganxar-se del tren del playoff.

L’equip de Joan Esteva ha començat governant el partit, amb només 10 minuts els graciencs han disposat de dues ocasions clares, una de Raíllo, que s’ha topat amb el pal, i una altra d’Alberto, a la sortida d’un corner que ha aturat el porter. L’Europa ha començat a cedir la iniciativa i el Cerdanyola s’ha fet amb el domini del joc, però als 25 minuts de partit, una combinació entre Ángel de la Torre i Ruben ha acabat amb un xut del primer que ha superat el porter i ha obert la llauna escapulada. Amb el gol, l’Europa ha recuperat la iniciativa i els visitants no han inquietat la porteria defensada per Arnau.

A la segona meitat, la pluja ha impedit un joc brillant per cap dels dos equips, i el Cerdanyola ha intentat el gol de l’empat amb dues arribades a la línia de fons, però sense precisió en la rematada final. Els de Joan Esteva han fet una segona meitat fluixa en atac, i l’ocasió més clara pels visitants ha estat una vaselina de Toleda que ha aprofitat una mala sortida d’Arnau, però que ha marxat alta.

Al final, els tres punts s’han quedat a casa i l’Europa ha començat el 2018 amb bon peu.

 

 

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *