Gràcia recula unes dècimes però encara és el quart districte amb més renda

L’Ajuntament ha tornat a situar Gràcia en el quart lloc de la renda familiar disponible en l’informe anual -ara tancat en el 2016- que avalua el conjunt d’ingressos de què disposen els habitants per destinar-los a consum o estalvi, amb quatre dècimes per sota del registre de l’any passat (del 105,8 al 105,4) però encara per sobre de la dada de referència anterior a la crisi, la del 2007, quan Gràcia se situava en el 104,6. L’any 2014 els veïns de Gràcia disposaven d’una renda del 108,5 i, en qualsevol cas, no han variat la seva posició en el rànquing de districtes, sempre per darrere de Sarrià, Les Corts i l’Eixample. Als cinc barris de Gràcia, La Salut, la Vila de Gràcia i el Camp d’en Grassot, en els llocs 13, 15 i 17 del rànquing dels 73 barris de Barcelona, segueixen sent superats per tots els barris de Sarrià i s’equiparen als de les Corts (excepte Pedralbes), si bé se situen per sobre de la majoria de barris de l’Eixample.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *