Presó preventiva per a un professor de Vedruna per presumpte delicte sexual; l’escola defensa que l’ha apartat del claustre

L’escola Vedruna Gràcia del carrer Gran s’ha vist esquitxada aquest dijous per l’anunci de la detenció i empresonament d’un dels membres del claustre, professor d’informàtica i de religió del centre des de fa set anys, per un presumpte cas de delicte d’abusos sexuals. Els fets, avançats per Catalunya Ràdio, s’haurien originat en un agrupament escolta del barri del Guinardó l’any 2015 quan el professor hauria estat denunciat per dos nois i a partir d’aquí els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació on li van incautar 700 imatges de nois desputllats de cos sencer i de cintura cap amunt. Fonts de la direcció del centre, en declaracions a l’Independent, han subratllat que el detingut, de 41 anys, va ser apartat del claustre el passat desembre i que tant els delegats de l’escola com totes les famílies entre P-3 i Batxillerat van ser informats dels fets. “A dins de l’escola no ha passat res, però emocionalment estem molt tocats”, han apuntat aquestes fonts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *