Dani Pujol: “Marxar no és fàcil; deixo un gran grup i un estadi especial”

Dani Pujol abandona la disciplina de l’Europa un any després d’haver fitxat pel club gracienc, procedent del Terrassa. El lleidatà ha estat una peça clau per a Joan Esteva des del primer dia que va arribar, ha defensat la samarreta escapulada en 38 partits, 18 jugant com a extrem la temporada passada i 20 com a lateral l’actual, i ha marcat quatre gols, però la situació laboral l’ha obligat a canviar d’aires.

Que t’ha portat a prendre la decisió de deixar el club?
És per un tema laboral, fins ara tenia una feina a Barcelona, que em permetia jugar a l’Europa on he estat molt a gust, però sabia que era una feina temporal, i ara m’ha sortit una nova oportunitat a Lleida, la meva terra, la qual cosa em permetrà tornar a estar més a prop de la meva família i de la meva parella, però ho fa incompatible amb seguir al club.

T’ha costat prendre la decisió?
I tant, la veritat és que m’he sentit molt a gust a l’Europa, amb tothom, amb els companys, amb tots els membres del cos tècnic i fins i tot amb els directius, però és una decisió personal, m’ha sortit l’oportunitat de tornar a casa i crec que és el que he de fer.

Com valores el teu pas pel club?
N’estic molt content i orgullós, anteriorment havia estat a clubs on havia disputat el playoff d’ascens i potser l’espina que em queda ha estat poder jugar-lo amb l’Europa, però la valoració només pot ser molt positiva, sobretot per la gent del club.

Amb què et quedes de l’Europa?
Doncs amb dues coses, amb el vestuari, perquè és una pinya, es treballa molt bé, molt a gust i són un molt bon grup, i també amb l’estadi, amb el Nou Sardenya, he jugat a molts camps, però de veritat penso que és un camp especial.

Hi ha algun partit que recordis de forma especial?
Si m’he de quedar amb algun, no pot ser cap altre que el del Sabadell B. Últim partit de la temporada, on segelles la permanència i marques tres gols a casa és molt complicat. Vam fer un bon partit, i he marcat 4 gols amb la samarreta de l’Europa, tres dels quals van ser aquell dia, per tant no em puc quedar amb cap altre.

Com preveus la segona volta de l’Europa?
Doncs et diré el mateix que va dir el míster al vestuari i el que els hi vaig dir a tots ells pel grup del Whatsapp, ara estem en un moment on tots es coneixen prou com per saber les virtuts dels uns i dels altres, el que queda per davant és molt engrescador, i aquest equip no s’ha de posar límits, el futur està en les mans dels jugadors i els hi desitjo tota la sort del món. •

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *