Mor Enric Barceló, expresident de l’antiga Federació de Comerciants de Gràcia

Pocs dies després del traspàs de Joan Egea, dirigent veïnal de plaça Revolució, un altre dels puntals històrics de Gràcia, Enric Barceló, expresident de l’antiga Federació de Comerciants, Industrials i Artesans, ha mort aquest dijous. Segons informa l’Associació de Veïns i Comerciants de la Plaça Lesseps, de la qual va ser membre fundador, les exèquies de Barcelona se celebraran aquest dissabte al tanatori de Sant Gervasi. “El recordarem pel seu geni encoratjador i per posar sempre el seu caràcter dialogant i la seva experiència al servei de veïns i comerciants”, han apuntat en un comunicat. Activista de l’associacionisme comercial, Barceló encara regentava la seva empresa familiar de polleries. A finals de 2014 fou merixedor de rebre la Medalla al Treball President Macià.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *