Tanca ‘El Corte Inglés’ del Coll per jubilació

Mentre les dinàmiques de la construcció van a l’alça al barri, la xarxa comercial sembla que no se n’acaba de sortir i aquesta setmana ja ha deixat de reomplir-se una de les botigues que concentrava més productes i una oferta més variada. “Som com El Corte Inglés del Coll”, apuntava aquest dimarts la mestressa Josefina Barroso, amb 23 anys de persiana oberta al número 23 de Móra d’Ebre. “Aquest octubre i novembre han estat molts durs i he decidit posar a la venda el negoci per jubilació; ja no afagaré més gènere”, afegeix. Al barri encara es manté plenament activa la pastisseria, alguns súpers i els indispensables badulaques, però qui feia de quiosc, ferreteria, botiga de joguines i necessitats de primera i última hora era aquest ‘Corte Inglés’ del carrer Mora d’Ebre. El Coll encara no s’ha recuperat del tancament de les galeries comercials de dues plantes que hi havia hagut al número 37 del carrer, on des del 2010 ja només aguantava una pollastreria, que també va tancar.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *