Arrenquen les obres del mercat provisional de l’Abaceria al passeig de Sant Joan

Aquest dilluns comencen les obres del mercat provisional de l’Abaceria amb una durada d’uns quatre mesos, de manera que els paradistes presents a l’actual mercat de l’Abaceria, a la Travessera de Gràcia, s’hi podran traslladar la primavera de 2018. El projecte del provisional, que estarà situat al Passeig Sant Joan entre el carrer Indústria i el carrer Sant Antoni Maria Claret, compta amb un pressupost de 3.242.233,10€. En els darrers dies s’han començat els treballs previs i el desplaçament de serveis afectats, i també les feines de trasllat de les pistes de petanques estan acabades. Al mercat provisional, s’hi instal·laran 43 establiments alimentaris a l’interior, i 14 parades de no alimentaris a l’exterior, en el costat Llobregat del mercat. Comptarà amb els diferents serveis necessaris per al bon funcionament de les instal·lacions: cambres frigorífiques, serveis adaptats, tractament de residus, climatització i ventilació, electricitat i enllumenat, aigua sanitària, clavegueram, magatzems i logística. La superfície total de planta serà d’uns 1.900 metres quadrats aproximadament amb un altell d’uns 400 metres quadrats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *