Okupat l’antic pàrquing del concessionari que l’Ajuntament vol convertir en punt verd a Vallcarca

Un grup de veïns de Vallcarca, possiblement els que en els últims mesos han viscut en solars del barri del Coll on aquest desembre s’han iniciat obres de noves promocions immobiliàries, han okupat l’antic pàrquing del concessionari de cotxes de l’avinguda Vallcarca 69 que s’ha de transformar aquest 2018 en un punt verd provisional. La Guàrdia Urbana, poca estona després que el Districte ho anunciés a portaveus de l’Associació de Veïns Gràcia Nord-Vallcarca, es va personar aquest dimarts a l’espai i va advertir els inquilins nous del perill de manipular la instal·lació elèctrica, entre altres responsabilitats que incorren en l’okupació. Fonts del Districte també han descartat un desallotjament immediat a causa de la possible presència de menors en el nou assentament, fet que faria actuar en primera instància els serveis socials municipals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *