L’Europa rep el cuer, en un bon moment, i amb el playoff a tocar

El 2018 de moment prova bé a l’Europa, que ha sumat els sis punts possibles, contra el Cerdanyola (1-0) i contra el Terrassa (1-3), després de capgirar un gol dels egarencs gràcies a les dianes de Javi Navarro, Varona i Raillo. El repte escapulat ara és triple: fer un pas més cap a la zona de promoció d’ascens, aconseguir la millor ratxa de victòries de la temporada, i consolidar-se a la zona alta fins a final de temporada. El proper rival dels graciencs és el més propici, el Gavà, últim classificat amb només 12 punts, però els escapulats no se’n fien, i menys després del precedent del partit contra el Vilassar, que també visitava el Nou Sardenya en una posició molt semblant, i es va acabar emportant els tres punts.

L’Europa començarà la jornada en 7a posició, amb 34 punts, a un del Prat que és el 6è, i a dos del Terrassa, el Sant Andreu i l’Ascó que ocupen des de la 5a fins a la 3a posició. Aquesta setmana el Terrassa i el Prat s’enfronten entre ells, i una victòria de l’Europa, al mateix temps que una combinació de resultats, col·locaria els escapulats en posicions de playoff, tot i que encara quedaran 16 jornades per disputar-se.

Un dels altres al·licients del partit és aconseguir tres victòries seguides per primera vegada aquesta temporada. En quatre ocasions els de Joan Esteva han sumat dos triomfs seguits, però no han estat capaços de continuar la ratxa en la tercera setmana. En dues ocasions anteriors els graciencs han perdut el tercer partit, i una altra ha acabat en empat. Aquesta vegada, la quarta, pot servir per allargar aquesta bona dinàmica que va començar des de principis del 2018.

L’equip femení ha començat el nou any d’una forma molt semblant, també ha encadenat dues victòries, i en l’última també va haver de capgirar un marcador advers, l’AEM es va començar avançant, però a la segona part, Sònia i Clara van donar la volta al marcador.

El conjunt escapulat també ocupa la 7a posició i les opcions d’arribar a disputar la promoció d’ascens passen per fer una segona volta gairebé perfecta.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *