Salven un punt (2-2)

Esports

L’Europa només ha arrencat un punt, a casa, contra el Gavà, el cuer de la lliga i ha estat gràcies a dos gols en els últims 10 minuts del partit. El cuer ha sorprès un Europa excessivament confiat, i al minut 26, una pilota bombejada provinent d’un servei de banda l’ha aprofitat Acs per avançar els visitants. Els escapulats han intentat buscar el gol de l’empat, i Javi Navarro i Alberto ho han tingut a prop, però el marcador ja no s’ha mogut abans del descans. Només començar la represa ha vingut el gerro d’aigua freda, Ao ha fet el 0 a 2 quan només s’havien jugat dos minuts i han esvaït gran part de les esperances escapulades. L’equip de Joan Esteva no ha tingut el dia, fins i tot Raillo ha fallat un penal, i quan semblava que el marcador ja no es tornaria a moure, primer Javi Navarro i després Cano han igualat el marcador. L'Europa ho ha intentat a la desesperada, però el tercer no ha arribat, i igual que en el seu dia el Vilassar, el cuer s'ha tornat a emportar punts del Nou Sardenya.