Joan Amell, nou conseller del PDeCAT

El PDeCAT ha aprovat aquest dijous en assemblea la designació de Joan Amell (Vila de Gràcia, 1984) com a nou conseller del grup municipal al districte en substitució del dirigent d’Units per Avançar i exUnió Jordi Daura, que va deixar el càrrec el novembre passat. Amell, que s’estrenarà en el ple de l’1 de març (previst inicialment el 7-M), té 33 anys, va néixer i viu al Camp d’en Grassot i es dedica professionalment a la consultoria i l’auditoria interna.

En primeres declaracions a l’Independent, el nou conseller ha argumentat el seu salt a la política pública de Gràcia en la voluntat d’”ajudar en la millora del Districte i escoltar la inquietud dels veïns”. “Conec Grassot, m’he mogut molt per la Vila i ara estic aprofundint en temes de Vallcarca”, diu Amell, que assumirà en el grup municipal les carteres de Mobilitat i Medi Ambient..

A nivell de partit, Amell explica que va entrar a militar a CDC el 2012 “quan el partit va apostar clarament per la independència” i que també va recolzar l’opció de crear un nou partit en el procés que va derivar en el naixement del PDeCAT. Anys enrere, Amell va militar a les joventuts d’ERC. unipersonal.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *