Els Verdi presenten el segon BCN Film Fest amb Eric Toledano i l’estrena de ‘C’est la vie’

Cultura

La segona edició del Festival Internacional de Cinema de Barcelona Sant Jordi ha començat oficialment aquest matí tot i que no serà fins el 21 d’abril que el públic podrà visionar les pel·lícules que formen part de la proposta impulsada pels Verdi i que pretén establir un vincle entre cinema i literatura. Així, aprofitant l’estada dels directors de C’est la vie a Barcelona, Eric Toledano i Oliver Nakache han acompanyat els responsables del festival durant la roda de premsa. El film francès, que s’estrena aquest divendres, està nominat als premis Goya la millor pel·lícula europea. Les pel·lícules seleccionades al festival són, fonamentalment, adaptacions d’obres literàries, produccions relacionades amb algun fet històric i films biogràfiques o biopics sobre personalitats rellevants. Les primeres cintes confirmades per a aquesta edició responen a pel·lícules biogràfiques o biopics, com són La música del silencio, Borg McEnroe i En tiempos de luz menguante. Segons ha explicat Àngel Romero, coordinador del festival, la programació comptarà amb una catorzena de pel·lícules, en un cartell que es detallarà durant el mes de març.