Una clínica de cirurgia plàstica i estètica obrirà al març on hi havia l’antiga discoteca Martin’s

Societat

La zona dels Jardinets segueix completant les peces d’un puzle comercial de transició entre el passeig de Gràcia i el carrer Gran que costa de culminar per la necessitat d’adaptació dels locals i els preus desobitants més propis del passeig que no pas del carrer. Lentament, però, on hi havia les oficines del Deutsche Bank ja s’aixequen les bastides de la nova torre d’apartaments de gran luxe i de la flagship de SEAT; on hi havia els apartaments 115 ja s’hi dóna forma a un hostel aprofitant l’entrada dels antics cines Casablanca, On hi havia la botiga d’aart religiós s’hi fan adequacions... L’última peça a moure’s és històrica: on fa 35 anys, l’any 1983, va néixer i va créixer la discoteca gai més important de Barcelona, Martin’s, al número 132 i tocant paret per paret amb l’ara Casa Fuster, al mes de març obrirà una clínica de cirurgia plàstica i medicina estètica. Un portaveu de Doctor Marín, amb centre principal al passeig Manuel Girona i tres clíniques més a Barcelona, Andorra i Amposta, ha confirmat a aquest setmanari aquest calendari d’obertura al local dels Jardinets, un cop aquesta setmana ja s’hi han començat a veure moviments amb la instal·lació d’una pancarta exterior. La nova clínica de cirurgia i estètica oferirà des de lífting facial, rinoplàstia o bótox fins a augment de llavis i mames, pílings i tractaments amb làser. L’arribada de Doctor Marín a Gràcia resol un llarg període d’incertesa amb aquest local, que va tancar com a Martin’s l’any 2010 i que va tenir una segona vida durant dos anys, totalment renovat per dins, com a discoteca Tunnel. L’any 2011, de manera sobtada i en relació a unes obres de reforma que li van fer perdre la llicència d’activitats que tenia concedida, l’espai va tornar a quedar buit. L’únic moviment posterior va ser el desembre de 2012, quan el projecte The Flat, una sala pensada com a discoteca a baix i una cocteleria a dalt, no va arribar ni tan sols a inaugurar-se. Les diferents promotores immobiliàries que se n’havien fet càrrec posteriorment posaven preu al local al voltant dels vuit mil euros al mes.