El Gràcia GC celebra la 20a edició del seu Trofeu Internacional

Dissabte se celebra la 20a edició del Trofeu Internacional Vila de Gràcia de gimnàstica artística femenina que organitza el Gràcia Gimnàstic Club. L’esdeveniment comptarà amb la presència de 50 gimnastes de 12 clubs de Catalunya, d’altres comunitats (Aragó, Comunitat Valenciana i Canàries) i de l’estranger (Itàlia, Holanda i Suïssa). La Directora Tècnica del club, Maria José Guirao explica el ressò del trofeu: “A Catalunya no se’n fa cap semblant, ni pel que fa al nivell de les gimnastes ni per la internacionalitat dels equips, i molt menys de forma gratuïta, per tant, és un autèntic luxe tenir-ho a Gràcia”, explica.

Les gimnastes que hi participen pertanyen als nivells 5 al 8 de Via Olímpica, que corresponen als més alts que hi ha, just per sota dels nivells on figuren les integrants de les seleccions nacionals. Hi haurà quatre categories: benjamí, aleví, infantil i juvenil, i es competirà en quatre aparells: barra, terra, paral·leles i salt. El club gracienc estarà representat per sis gimnastes, Elsa Garcia i Andrea Cedeño (juvenil); Ainara Garcia (infantil); Carla Garriga i Maria Errando (aleví); i Júlia Herrera (benjamí).

“Les competicions oficials comencen la primera setmana de febrer, per tant, aquest esdeveniment s’acaba convertit en una posada a punt molt interessant per elles i per saber una mica com afronten l’inici de la competició”, explica la Directora Tècnica. L’inici de la 20a edició serà a 2/4 de 10 del matí, l’entrada al pavelló del Gràcia Gimnàstic Club, situat al carrer Molist, 2-4, a la continuació del carrer Escorial, serà gratuïta per a tots els assistents, i el trofeu s’allargarà fins a les 2 del migdia, quan es posarà el punt final amb unes exhibicions per part de les esportistes de base del club gracienc i el lliurament de guardons a les campiones de cada disciplina.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *