L’Europa puja al tren del playoff (1-2)

L’Europa ha derrotat el Castelldefels per 1 a 2 i se situa en 5a posició amb els mateixos punts que el Prat que ocupa la 4a plaça. La primera ocasió del partit ha estat dels visitants amb un xut de Pedro Bilbao, que Arnau ha aconseguit refusar de punys. Al minut 23 ha arribat el primer gol de l’Europa, passada a l’esquerra d’Ángel De la Torre cap a Javi Navarro, que fa la passada de la mort perquè arribi David Jiménez i obri la llauna. Els graciencs no han deixat reaccionar els locals i s’han apoderat del domini de la pilota fins a l’arribada del descans.

A l’inici de la represa ha arribat el segon gol gracienc gràcies a un xut de David Jiménez que ha refusat el porter, però la pilota ha quedat morta i Raillo ha aprofitat per fer el segon. Poc ha durat la tranquil·litat de l’Europa, perquè només un minut més tard Gibert ha engaltat un fort xut i Arnau no ha pogut blocar la pilota i ha acabat entrant. El Castelldefels ha intentat buscar el gol de l’empat, però una vegada més, l’Europa s’ha mostrat molt seriós i ha aconseguit tres punts més a domicili.

 

 

 

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *