Pisarello se suma a la concentració d’Òmnium pels presos

BCN En Comú ha elevat el nivell de representació que enviava fins ara a les concentracions de dilluns que organitza Òmnium Gràcia a la plaça de la Vila i aquest dilluns passat ha estat el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Gerardo Pisarello, qui ha encapçalat la delegació dels comuns. En altres ocasions, Gràcia En Comú, a través dels seus representants a l’assemblea local o al grup municipal al districte havia assumit aquest paper. Les concentracions, que van arrencar el passat desembre, cada dilluns tenen un portaveu que llegeix textos de suport, i aquest últim cop aquest paper l’ha assumit el president del G-6 i de Lluïsos, Oriol Hosta.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *