Ja no queda ni rastre del convent de Coll del Portell

Societat

El projecte de construcció de 24 apartaments de luxe en el lloc on fins al juny hi havia hagut la congregació d’arrel murciana de Cristo Rey, a l’avinguda del Coll del Portell 69, a tocar del Park Güell, ja ha completat la primera etapa. La promotora Urbania International ha enllestit aquest gener l’enderroc del temple que tocava al carrer Sostres i de la residència interior, més a prop de Coll del Portell, on encara a principis d’aquest estiu hi lluien les flors i una estàtua de Crist recordant els 50 anys de la congregació. El Districte va autoritzar les obres el passat 22 d’agost. El canvi més espectacular, en qualsevol cas, és l’estat totalment diafan del solar, també amb la substitució de la porta d’accés principal per dues portes de planxa que permeten l’entrada de maquinària de construcció i l’eliminació física també de la part annexa que anys enrere havia estat local de l’associació de veïns de Coll-Vallcarca.