L’Europa ven Javi Navarro l’últim dia del mercat d’hivern

Cop dur per la il·lusió de l’afició escapulada quan dimecres el club va anunciar la venda d’un dels jugadors estrella del club al filial del Cadis. Navarro deixa el club amb la temporada començada com ja havien fet amb anterioritat Xavi Civil (pitxitxi de l’any anterior) i Dani Pujol (titular indiscutible), la qual cosa ha causat cert malestar en part de l’afició.

En el seu comunicat, el club ha intentat retenir el jugador fins a l’últim moment i que les dues parts tenien un compromís verbal per acabar la temporada, però el fort interès del club andalús ha fet que el jugador canviés la seva decisió, i per compensar la seva pèrdua, el Cadis ha compensat el club en concepte de traspàs. Ara bé, fonts del club asseguren que la xifra no es pot fer pública perquè s’ha fi rmat una clàusula de confidencialitat, la qual cosa no contenta gens a l’afició escapulada per una clara manca de transparència.

Javi Navarro va arribar al club fa dos estius, procedent dels equips juvenils del Màlaga i ha jugat 38 partits de lliga, 31 com a titular i ha marcat 9 gols, dels quals 7 han estat aquesta temporada, que l’han portat a ser el segon màxim golejador de l’equip, per darrere David Jiménez (8) i l’onzè en la lluita pel pitxitxi de la lliga. L’extrem ha agraït per les xarxes socials el tracte rebut per part de tota la gent del club, també i ha desitjat sort al club pel que resta de temporada.

Per intentar pal·liar la baixa de l’extrem, l’Europa ha anunciat la incorporació de José Antonio Gálvez, un jove mallorquí de 22 anys que ha arribat a Barcelona per motius acadèmics i que prové de l’Alcúdia, del grup balear de 3a Divisió. Gálvez també havia tingut anteriorment una breu experiència a Segona B amb el Llostense, amb el qual va jugar 6 partits.

En l’últim partit va debutar amb la samarreta escapulada, Aimar Moratalla i el central del filial, Adri Guillen.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *