El Festival Oui! de teatre en francès repeteix a l’Almeria amb un espectacle familiar

El Festival OUI! de Teatre en Francès torna a tenir entre les seves seus l’Almeria Teatre en aquesta segona edició, que se celebrarà fins l’onze de febrer, amb un total de nou espectacles escrits per autors francòfons provinents de França, el Quebec, Bèlgica, Suïssa i Romania. Totes les obres que presenten enguany a Barcelona són inèdites a Catalunya i a la resta de l’estat. Aqust any també, s’hi suma La Caldera com a nou espai.

Segons els organitzadors, independentment del seu gènere o format, les obres presentades ens interroguen i ens posen davant d’un mirall on hi veiem reflectida la nostra societat. La proposta torna a presentar-se com una excellent oportunitat per a apropar-se a les creacions actuals de l’escena francòfona, que han sigut curosament seleccionades pels co-directors del Festival, François Vila i Mathilde Mottier, sota els criteris de contemporaneitat, qualitat i capacitat d’abordar temes socials de caràcter transversal i universal. L’evolució de la condició femenina, el coratge, el capitalisme, la mundialització, la democràcia, l’abandonament, l’ecologia, el somni, la manipulació i el diàleg; seran algunes de les temàtiques que es podran trobar en els diferents espectacles programats.

El cartell inclou dos espectacles de teatre familiar: Odysseus Plastok, que es podrà veure a l’Almeria Teatre, i Deux pas vers les Étoiles, de l’autor quebequès Jean- Rock Gaudreault, que va rebre el Premi del Gouverneur general del Canadà i el Premi Rideau Vox Pares. La primera peça narra la història del Sr. Plastok, una criatura que neix d’una bossa de plàstic i de l’imaginari de dos nens, que acabarà al regne de la ‘Gran Brossa’ on els plàstics es reuneixen per descompondre’s. Es tracta d’una història per refl exionar sobre la temàtica de la contaminació i està recomanada per a infants a partir de 7 anys. Es podrà veure aquest divendres 2 de febrer (19h) i diumenge 4 a les 12 h.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *