Daenerys amb ulls destrossats

L’artsita AXE Colours ja va denunciar el passat mes novembre el vandalisme i la destrossa que els seus murals havien rebut per part dels graffiters. Des del seu compte d’Instagram es queixava de les destrosses que els graffiters de Gràcia havien ocasionat als seus murals. Sota el títol ‘Setmana negra’ explicava que li costava assimilar que “existint més de 5.000 persianes a tot el barri, vinguin a destrossar amb dues llaunes i en menys de cinc minuts murals que han requerit molt més material i temps”. Actualment, la Vila conta amb set murals d’AXE Colours: el de Walter White, Daryl Dixon, Jon Snow, Daenerys Targaryen, Arya Stark, Rick Grimes i Ramsay Bolton. Tot i això, la majoria d’aquests s’han embrutat, fi ns al punt de tapar completament el rostre del personatge en qüestió. L’art urbà entra en conflicte quan es tracta de compartir l’espai. Existeix, per tant, una rivalitat entre muralisme i graffi ti on les obres acostumen a ser efímeres i resulta molt difícil que perdurin al llarg del temps.

L’últim de la llista negra ha estat el mural del número 2 del carrer de Bruniquer . Es tracta del personatge que interpreta Emilia Clarke a Joc de Trons: Daenerys Targaryen. Aquest cop han tatxat els ulls de la protagonista embrutant així tota l’obra.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *