L’Europa se situa en posicions de playoff (0-1)

Victòria èpica sota la pluja. L’Europa ha derrotat el Prat per 0 a 1, gràcies a un gol de Raillo al minut 88 i se situa en 4a posició al final de la 24a jornada.

El partit ha estat marcat per la forta pluja que ha dificultat la construcció del joc per part dels dos equips. La primera ocasió escapulada ha arribat al minut 12 quan David Jiménez ha engaltat un fort xut que ha obligat a Sergio, el porter local, a refusar amb els punys. Varona ha tingut una altra aproximació, però el marcador no s’ha mogut a la primera meitat.

A la represa la pluja ha seguit dificultant el joc per part dels dos equips, que s’han dedicat més a no concedir ocasions que a crear-ne. Però l’Europa no s’ha conformat i al minut 87, una falta perillosa de David Jiménez no ha trobat rematador, i només un minut més tard, Raillo ha controlat una pilota a la frontal, ha xutat pel pal curt i ha aconseguit el gol de la victòria.

Amb aquests tres punts l’Europa es col·loca 4t, amb els mateixos punts que el tercer, el rival d’avui.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *