Oriol Hosta, nou president del G-6: “Volem anar més enllà de ser els organitzadors de la Diada”

Societat

El G6, col·lectiu d’entitats històriques de Gràcia, que agrupa des del 2004 la Fundació Festa Major, Sant Medir, el Centre, el Cercle, l’Orfeò i Lluïsos, estrena president. El torn és per a Oriol Hosta, president de Lluïsos. No et tocava... No. El torn era per al Cercle, però es troben en ple relleu i no volíem carregar el nou president amb aquesta responsabilitat afegida de coordinació. Com és i com ha de ser el G6? El G6 va néixer per una certa falta de comunicació amb l’Ajuntament, cosa que ara és més senzilla. No volem que perdi el sentit ni alhora perdre la visibilitat de les nostres entitats per separat. I això com es fa? Cal replantejar-ne la utilitat. Hem de ser aglutinadors. hem de despertar l’interès dels graciencs més enllà d’organitzar la Diada. Per això hem pensat en el projecte Parella de Ball. ...? En altres districtes hi ha taules d’entitats que vehiculen debats. Aquí ho farem el G6. Seran 3 o 4 trobades a l’any amb dos convidats, que contrastaran parers sobre educació, esport, cultura... Comencem al març. Per acabar, com serà el teu estil com a president? Mesurat, amb la intenció de despertar l’interès del públic gracienc pel G6. Hem de ser l’embrió aglutinador