Festa als mercats, rues i activitats familiars copen el cartell del carnaval

El cartell del carnaval torna a omplir-se un any més d’activitats lúdiques que criden a la festa a tots els barris i per a tots els públics, amb les rues de dissabte 10 com un dels principals reclams. Dijous gras ja arrenquen les primeres propostes, com el concurs de truites a La Violeta, que ja va per la cinquena edició. Els mercats també comencen la festa dijous amb degustació de truites i botifarra d’ou a l’Abaceria pel matí, i concurs de truites a l’Estrella, que dissabte comptarà amb l’animació del grupo brasiler de samba Brasil if Life.

Pero serà dissabte 10 de febrer el dia gran, amb les rues que recorren els principals carrers del districte. Així, un any més, la Fundació de la Festa Major de Gràcia torna a organitzar la Rua de dissabte de Carnaval, que s’iniciarà a les sis de la tarda des de Jardinets de Gràcia. El recorregut que realitzaran les comparses omplint de colors i disbauxa els carrers de la Vila serà el següent: Jardinets de Gràcia, Gran de Gràcia, Travessera de Gràcia, Milà i Fontanals, Puigmartí, Torrent de l’Olla, Diluvi i entrada a Plaça de la Vila. Les inscripcions per participar al concurs de disfresses encara estaran obertes, tant a la seu de la Fundació com a La Fontana,fi ns al 8 de febrer. Per la seva part, el barri del Coll celebra el carnaval a la seva manera, amb una barreja curiosa de rua de carnaval i correfoc.

A les 19.15 hores començarà la tabalada, que sortirà del parc Creueta del Coll. Des d’allà es dirigirà a la plaça de Salvador Allende, on les colles de diables de tot el districte faran una plantada de bèsties. Més tard hi haurà un espectacle pirotècnic, i a les 20.50 hores començarà el correfoc. La festa s’acabarà al parc de la Creuta a les 22 h amb la cremada del Titot.

La rua de Camp d’en Grassot, estarà animada pel Pep Callau, la Banda Patilla i la Banda de cornetes i tambors Les Planes de Sant Cugat. I a les 19 h, espectacle d’animació amb Més Tumàcata la plaça La Sedeta. La Torna també proposa per dissabte una jornada infantil amb l’actuació de La Cuca Viu (12.30) i al vespre, música a partir
de les 22 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *