L’Europa rep la visita de L’Hospi en posicions de playoff

Partit de playoff al Nou Sardenya (12 hores), amb la visita del Centre d’Esports L’Hospitalet, el segon classificat amb 47 punts, 6 més que l’Europa, que en suma 41 i comença la jornada en 4a posició, en zona de promoció d’ascens. Els escapulats no poden deixar escapar més punts a casa si volen seguir ocupant aquesta zona privilegiada, i és que en les 24 jornades disputades, el conjunt de Joan Esteva ha sumat més punts lluny del seu estadi (25), que a casa (16), on han sumat punts equips de la zona baixa com el Gavà i el Vilassar. Amb aquests registres, l’Europa s’ha convertit en el segon millor equip de la lliga fora de casa, només superat pel líder inaccessible, l’Espanyol B, però en canvi, els escapulats només són el 14è millor equip com a local.

Després de l’ensopegada a casa contra el Gavà, l’Europa ha superat amb un excel·lent els dos partits consecutius que tenia fora de casa, contra el Castelldefels i el Prat, on l’equip ha sumat els 6 punts. La victòria contra el Prat va ser de les que es recorden al final de temporada, sota una pluja abundant que va dificultar el joc dels dos equips, l’Europa va aconseguir un triomf èpic, gràcies al gol de Raillo quan només faltaven dos minuts pel final del temps reglamentari.

L’Europa té més raons per l’optimisme, i és que en els últims 5 partits ha aconseguit 4 victòries i 1 empat, o el que és el mateix, ha igualat la millor ratxa de la temporada, i en cas de puntuar contra L’Hospi superaria aquesta ratxa de resultats.

No es preveu un partit gens fàcil, els visitants no coneixen la derrota des de finals de novembre de l’any passat, i en aquests mesos han encadenat 5 victòries i 2 empats. A més a més, l’equip que dirigeix Xavi Molist, compta a les seves files amb el pitxitxi de la categoria, el davanter uruguaià, Pedro Manzi, autor d’11 gols en els 20 partits que ha disputat.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *