Eva Piquer serà la pregonera de Sant Medir

Cent vuitanta anys després de la instal·lació del forn de Josep Vidal i Granés, fundador de la primera colla de Sant Medir, al carrer Gran amb Sant Marc, la Federació de Colles de Sant Medir ja ho té tot a punt perquè dissabte 18 de febrer es doni el toc d’inici oficial a la festa amb el pregó des de la plaça de la Vila, que enguany anirà a càrrec de l’escriptora i periodista Eva Piquer. El seu company, Carles Capdevila, ja va ser pregoner de Sant Medir l’any 2005.

Els romeus i romeves de les 25 colles, en qualsevol cas, ja fa dies que han arrencat el calendari festiu que culminarà el dissabte 3 de març, al matí pels carrers de la Vila i al vespre en gran desfilada des del capdamunt del carrer Gran. Amb el cartell ja presentat al gener, dissabte passat la Federació va fer el tradicional sopar de germanor i aquest diumenge faran la benedicció de caramels a Sant Joan de la Virreina.

Enguany, si bé La Monumental destaca per ser la portadora de l’estandard de la federació en la cercavila del vespre del dia 3, una de les efemèrides destacades són els 25 anys que compleix la colla de El Drac Ensucrat. L’Agrupació Bonanova són baixa per un any. Per la seva banda, la colla més novella, Els Ben Plantats, vinculada als afeccionats del Club Esportiu Europa, i hereva de la colla que ja va existir als anys 20, organitza el 17 de febrer el primer sopar de Sant Medir a l’Espai Musons, amb la presència de jugadors i tècnics del primer equip.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *