L’Europa planta cara però no obté recompensa (1-2)

L’Europa rebia el segon classificat, L’Hospi, amb l’objectiu de sumar punts per seguir en posicions de playoff, i fer-se fort a casa, on ha cedit molts punts aquesta temporada. Malgrat quedar-se amb 10 jugadors des de l’inici de la segona meitat per l’expulsió d’Alberto, els escapulats ho ha intentat, però no han aconseguit el premi.

El partit ha començat amb mal peu quan al quart d’hora de partit, els visitants han forçat un penal que Manzi, no ha desaprofitat i l’ha convertit en el 0-1. Els de Joan Esteva han reaccionat, David Jiménez ha estat a punt de fer el gol de l’empat, però el seu xut l’ha desviat Aliaga sobre la línia de gol. Abans del descans, L’Hospi ha fet el segon, Manzi des de molt lluny ha vist Arnau avançat i ha engaltat un xut que l’ha convertit en el 0-2.

A la represa l’Europa ha tret el caràcter, i en el minut 51, Pluvins ha fet l’1-2 després d’aprofitar un rebot dins l’àrea. Poc ha durat l’alegria escapulada, perquè just després ha arribat l’expulsió d’Alberto per doble groga, però els escapulats han tingut fe, ho han intentat i l’ocasió més clara ha arribat al minut 83 amb un xut de Raíllo que ha aconseguit desviar el porter visitant.

Després d’aquesta jornada, l’Europa cau a la 6a plaça, a només 1 punt del Sant Andreu, que és el 4t classificat.

 

 

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *