Una imatge de Kenya guanya el VI Gràcia Solidària

Una imatge d’Andy Ferrington d’una nena jugant a pilota durant l’hora del pati és la guanyadora de la sisena edició del premi Gràcia Solidària. La imatge correspon al projecte Tankini Primary School a Taveta, a Kenya, on l’entitat gracienca SOS3 coopera des del 2013 amb la comunitat en la construcció per fases de l’escola del districte. Amb set aules aixecades, ja hi ha més de 250 alumnes. El podi 2017 s’ha completat enguany amb les imatges de Sara Barrera, de Jin Pa, amb els refugiats tibetans al sud de l’Índia i una dona gran somrient en primer pla. En tercer lloc, el jurat ha premiat Joanna Chichilnitzky, amb una fotografia de l’última tancada del col·lectiu Papers per a Tothom a Barcelona.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *