Gràcia suma nou espai de música en viu amb el cicle Casa Vall de Rovira

Amb l’objectiu d’oferir una programació estable de música en viu que contribueixi a ampliar l’oferta de la Vila, que als darrers anys ha vist com alguns dels seus punts emblemàtics tancava, Casa Vall -l’històric bar de plaça Rovira- intensificarà a partir d’aquest mes els concerts en una proposta que va arrencar ara fa un any. Així, cada dijous i dissabte al vespre tindrà lloc una doble actuació de músics o grups d’estils i gèneres diferents. “Vam començar amb dos o tres concerts al mes i amb formats més petits o íntims per provar i ara farem el salt perquè hi hagi dos concerts setmanals i molta més varietat musical”, explica Sebastián Reyes, impulsor de la iniciativa i l’artista amfitrió que comparteix cartell amb els músics convidats.

El cartell de febrer el conformen el cantautor Esteban Faro (17-F), Flora Kovats (swing, vintange jazz i samba brasilera, el 22) i Meli Melo (folklore llatino americà i francès que s’ajunta amb l’univers del jazz, el 24 de febrer). “És cert que abans hi havia molts més espais on es programava música en directe però hi ha també molta por per part dels locals de tenir problemes amb els veïns”, afegeix Reyes, “ningú es vol arriscar a que el multin”.

Qui torna al circuit de música en directe és l’Heliogàbal, que també acollirà de nou els concerts del festival Ronda, que arrencarà al CAT el proper 12 de març amb l’actuació de Lee Ranaldo Electric Trim Trio. La resta de concerts serà al local de Ramón y Cajal, i inclourà The New Raemon (14 de març), que visitarà els “amics de l’Helio” en motiu del 10è aniversari de A propósito de Garfunkel.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *