L’espai veïnal de la Henkel es destinarà a gent gran i a famílies

El pacte que l’any 2016 va permetre la pau veïnal a canvi de la reconversió de l’antiga fàbrica Henkel en un hotel del grup Meridia Capital, el qual obrirà a mitjans de 2018 al número 480 del carrer Còrsega, contemplava un espai veïnal que en els serrells de l’acord definitiu encara guanyarà uns quants metres quadrats i ja se sap també a quina activitat es destinarà. El local, amb entrada pel passatge Mariner i de cara als jardins de Caterina Albert, ha acabat creixent dels 200 m2 previstos als 264 m2 finals i es dividirà en una planta en un espai per a gent gran, una de les reivindicacions històriques al Camp d’en Grassot, i un espai d’atenció familiar. Així ho ha explicat un dels portaveus veïnals, Paco González, en nom dels veïns de les finques afectades, que s’ha mostrat confiat que el local s’acabi enllestint, com l’hotel, en aquest 2018. La previsió tant de l’hotel com del lliurament del local, és ara mateix l’agost o el setembre de 2018.

L’acord no canviarà pel que fa a la cessió per part de Meridia Capital del nou equipament a l’Ajuntament, que en serà el nou propietari, si bé els veïns encara han d’acabar de tancar la possibilitat que l’espai funcioni com a annex del centre cívic La Sedeta. Paral·lelament, la comissió de govern de l’Ajuntament també ha aprovat el passat 25 de gener de manera definitiva el projecte executiu del nou ateneu del carrer Nàpols 268-270, ja en territori de Dreta de l’Eixample, que és una de les compensacions als veïns despres de la pèrdua del cinema Niza. El local, un antic magatzem de venda de banyadors a l’engròs, no necessitarà de grans arranjaments.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *