La Festa Major de Primavera es prepara per obrir-se a la gent gran

La Festa Major de Primavera, renascuda l’any passat sense permís municipal i amb una certa clandestinitat, ja té confirmada la continuació, un cop dijous de la setmana passada es va celebrar la primera de les reunions preparatòries “amb l’objectiu de fer créixer la família veïnal i que nous projectes se sumin a la pinya construïda”, segons han apuntat els organitzadors.

Encara sense comissions en marxa, aquesta primera reunió sí que va servir per fixar les dates de celebració, els dies 25, 26 i 27 de maig, i amb la pretensió que el guarniment s’engegui un dia abans, dijous, a la plaça de la Vila.
També un altre dels objectius que han quedat clar en aquest rimer contacte és l’obertura de la Festa Major de Primavera a tots els públics, sobretot per arribar a la gent gran. Ara com ara la Festa Major de Primavera segueix liderada pel Moviment Popular de Gràcia, però en les properes reunions s’acabarà de fixar la resta d’entitats que hi participaran. En el comunicat emès, l’MPG, en tot cas, ha fet una crida a “totes les persones, grups, associacions i col·lectius a participar-hi, per entre totes passar al següent capítol d’aquest dia que durarà anys, braços lliures i boques i mans”. La segona reunió tindrà lloc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *