L’activista literària Sylvia Arthur, a la Vila de Gràcia

L’escriptora londinenca exresident a Jiwar, Sylvia Arthur, presentarà el 22 de febrer a la biblioteca Vila de Gràcia la realització del seu somni: l’obertura d’una biblioteca a Ghana, el país natal del seus pares, l’única del país amb servei de préstec. Arthur creu que les biblioteques poden jugar un rol molt important a l’Àfrica, pel potencial que tenen per se a l’hora d’encarar prejudicis i pressions socials. Des de fa dos mesos usuaris de tta la ciutat d’Accra han fet seva la iniciativa i un públic divers s’acosta a la biblioteca, des de militars a escolars. També va aconseguir finançament per a un projecte especialment pensat per a noies entre 12 i 17 anys, un espai biblioteca-menjador juvenil. La presentació a Gràcia serà una mena d’antídot en contra de les paraules de Donald Trump sobre els “països de merda” i ensenyarà el costat més amable i diferent del país africà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *