L’Europa paga car un error (1-0)

Un error defensiu ha deixat a l’Europa sense sumar cap punt al camp del Reus B. Joan Esteva ha hagut d’alinear un onze inèdit per les baixes dels dos centrals titulars, Cano (lesió) i Alberto (sanció), i Tena i Aimar han ocupat l’eix de la defensa.

El partit ha començat amb una ocasió clara de l’Europa, Raillo ha rebut una passada en profunditat de Pluvins, però el seu xut ha acabat al lateral de la xarxa. L’Europa ha dominat la primera meitat sense patir, però sense aconseguir apropar-se amb perill a la porteria reusenca.

A la segona meitat, Raillo i David Jiménez han avisat primer, i al minut 52, a la sortida d’un córner, l’Europa s’hauria pogut avançar, però el xut final ha sortit massa fluix. Al minut 73 ha arribat el gol local, errada escapulada i Guerrero ha recuperat la pilota dins l’àrea, ha assistit a Arjona i aquest ha fet l’1-0. El gol ha descentrat els escapulats que malgrat buscar el gol de l’empat no han arribat amb perill a la porteria reusenca.

Amb aquesta derrota, l’Europa es queda 8è a 4 punts del playoff.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *