Sala 1 d’octubre i Sala Pau són els noms escollits a Lluïsos de Gràcia per votació popular

Les noves sales de Lluïsos de Gràcia ja tenen nom. Després d’una segona ronda de votacions on van participar 197 persones, el resultat final escollit ha estat “Sala 1 d’octubre” i “Sala Pau”.

Durant deu dies de gener es va col·locar una urna a l’entrada de l’entitat on cada persona podia dipositar-hi una papereta amb dues propostes de noms per a les sales. En total es van recollir més de 70 idees. D’aquestes propostes la Junta Directiva en va escollir sis que van ser: Sala Groga, Sala Mandra, Sala Pau, Sala 1 d’octubre, Sala Arcs i Sala Llibertat. La segona ronda de votació va consistir en escollir dos dels sis noms per a les sales.

Des de la Junta s’ha valorat molt positivament la participació de gairebé un 20% de les persones sòcies i la bona rebuda que han tingut les dues consultes. “Sabem que som una entitat amb molta vida i activitat, però ens cal treballar el sentiment de pertinença i propostes participatives d’aquest tipus ens ajudes a crear comunitat”.

Les obres d’adequació de l’edifici de Verntallat es van realitzar durant l’estiu del 2017 i van quedar inaugurades amb el nou curs. Aquesta reforma a permès obtenir dos espais més on realitzar activitats. Una bona notícia per Lluïsos que, tot i que amb les obres del 2015 va aconseguir optimitzar l’espai, continua creixent a nivell d’activitats.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *