El Femení A supera el rècord de victòries i es manté invicte el 2018

El 2018 està provant d’allò més bé al Femení A de l’Europa. El 2017 no havia acabat de la millor manera, el conjunt de Cristian Aleza havia disputat 13 partits en la primera part de la temporada, dels quals només n’havia guanyat 5, empatat 4 i perdut 4 més. Uns registres pobres per un equip que la temporada anterior havia ocupat les posicions capdavanteres i que aquest any s’havia marcat com a objectiu ser candidat a ocupar plaça d’ascens a la màxima categoria del futbol espanyol.

Però, l’arribada del nou any ha estat una alenada d’aire fresc pel primer equip femení escapulat, el mes de gener va començar amb una golejada al Pardinyes per 0 a 4, i després han anat arribant les victòries contra l’AEM (2-1), el Collerense (2-3), el Peña Ferranca (1-0) i l’últim cap de setmana contra l’Igualada (3-0). En total han estat 5 partits, 13 gols a favor i només 3 en contra, i el que és més important és que el conjunt de Cristian Alenza ha superat el millor registre que hi havia fins ara al club. Anteriorment, el Femení A havia aconseguit 5 triomfs consecutius la temporada 12/13, però aquell any l’equip va competir a Preferent i va ser l’any de l’ascens a la Segona Divisió.

En les 13 temporades disputades per les escapulades a la segona màxima categoria de l’estat, el rècord fins ara havia estat de 4 victòries consecutives. El conjunt de Cristian Alenza pot allargar aquesta bona dinàmica de resultats aquest diumenge, a les 5 de la tarda, al camp del Pallejà, un rival que ocupa la 9a posició amb 19 punts, i que està instal·lat a la zona tranquil·la de la classificació.

En cas d’aconseguir la victòria, les escapulades completarien dos mesos invictes, i arribarien amb la moral pels núvols a l’inici del març on es trobaran amb dos partits de la màxima exigència: contra el filials del Barça, al Nou Sardenya, i el filial de l’Espanyol, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *