La Guàrdia Urbana ja multarà aquesta setmana les motos mal aparcades a la Via Augusta

La Guàrdia Urbana, seguint ordres de l’àrea de Mobilitat de l’Ajuntament, donarà per acabada aquest dilluns 26 de febrer la setmana d’avisos i tolerància que ha desplegat en la confluència de la Via Augusta i la plaça Narcís Oller contra les motos mal aparcades en aquesta zona. Fonts del cos han explicat a l’Independent que aquesta acció és sensiblement diferent a altres campanyes que s’han fet en els últims anys “de tant en tant i de manera puntual” per dissuadir la invasió de les voreres per part dels motociclistes.

L’elecció de Via Augusta amb Narcís Oller té relació amb l’adequació de l’espai senyalitzat per a motos que des d’aquest estiu ha ajudat a fer passejable la rambleta que hi ha a la Via Augusta, entre l’avinguda Diagonal i la Travessera de Gràcia i que havia suscitat queixes històriques i fins i tot la constitució de la plataforma veïnal Via Augusta 1-51. Un cop arranjada la rambleta, l’aparcament en zones no senyalitzades s’havia concentrat en aquest punt d’accés a la plaça Narcís Oller. Tot i que l’estratègia de dissuassió per als motociclistes es fa per a tota la ciutat, la comissaria de la Guàrdia Urbana de Gràcia ja té a punt la segona fase d’aquesta acció a altres punts del districte, i no només en el nucli històric, de cara al mes de març. “Però primer a veure com funciona aquesta primera fase”, han apuntat fonts del cos.

En paral·lel, el Districte segueix treballant en la reforma del pla de motos, que en el mandat passat, el febrer de 2014, va comportar la senyalització de més de 700 places d’aparcament noves per arribar a possibilitar l’estacionament correcte del 53% del parc mòbil de vehicles motoritzats de dues rodes que hi ha a la Vila. Gràcia també compta amb l’únic pàrquing exclusiu per a motos a l’Espai Jove, que segueix mig ple.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *