Mandarín gestionarà com un hotel els serveis de la Torre Deutsche

La Torre Deutsche no serà un hotel i acollirà 34 apartaments de luxe, tal com va avançar aquest setmanari ensenyant el projecte sencer ara fa un any (vegeu núm. 651), però aquesta setmana el grup Mandarín ha donat a conèixer que el funcionament serà similar a un hotel. El grup inversor KKH, propietari dels números 109 i 111 d’aquest espai emblemàtic del passeig de Gràcia, ja als Jardinets, ha contractat els serveis de Mandarín Oriental perquè gestioni el dia a dia dels inquilins, des de la porteria fins al manteniment de la piscina. Hi ha prevista una plantilla específica de vint persones per als anomenats serveis residencials que necessitin els futurs propietaris dels apartaments.

Fonts coneixedores del projecte han descartat qualsevol corretja de transmissió amb l’hotel que el grup té a pocs metres, en el mateix passeig de Gràcia, com succeeix a Madrid amb el Centro Canalejas respecte de la cadena Four Seasons. A Gràcia mateix el futur hotel de la Henkel sí que combina, com en el cas de Madrid, una part residencial i un hotel.

El calendari global de l’operació immobiliària, en tot cas, segueix avançant amb les bastides aixecant-se encara i amb la previsió d’enllestir la reforma de l’estudi d’arquitectura de Carles Ferrater a principis de 2020. A principis de 2019 s’estrenaria Casa SEAT, la flagship que la marca automobilística ha anunciat d’obrir als baixos del número 109, on una terrassa amb piscina canviaria del tot la fesomia actual de l’edifici. Aquest estiu, en tot cas, engegaria la comercialització dels pisos, alguns dels quals superen els 400 metres quadrats i costarien un preu rècord de 8 milions.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *