Neix l’AVV Plaça del Nord per contenir l’incipient botellot

Una cinquantena llarga de veïns de la plaça del Nord i carrers adjacents s’han constituït en associació amb l’objectiu inicial de “tenir més força” en resposta a l’incipient botellot que s’està registrant a l’espai en els últims mesos, segons explica la presidenta de l’entitat, Anna Tolosa. “El problema és cap a quarts de dues de la nit, amb dos o tres grups que han convertit allò en una pista de ball”, apunta. Els llauners també hi han començat a fer acte de presència. L’AVV Plaça del Nord i Adjacents, no obstant això, no ha nascut només com a element reactiu a aquesta problemàtica sinó que també han començat a treballar en línies d’actuació perquè la plaça, l’única almenys parcialment de sorra que queda a Gràcia (“la més maca”, diu Tolosa), torna a ser punt de trobada veïnal. En aquest sentit, l’associació s’ha reunit aquesta setmana amb la Fundació Festa Major per participar en la pròxima edició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *