En mala ratxa (1-1)

L’Europa ha fet un bon partit, però no ha pogut trencar la ratxa i ha sumat el tercer partit sense guanyar. Pluvins ha avançat els graciencs a la primera meitat, però Ferrón ha empatat a la segona en una de les poques ocasions del Figueres.

L’equip de Joan Esteva ha fet una primera meitat molt seriosa, sense errors, dominant el joc i buscant la porteria contraria. El primer avís ha arribat al minut 17 amb una combinació escapulada a la frontal, però el xut d’Ángel De la Torre ha sortit fluix i desviat. Al minut 32 ha arribat el gol gracienc, bona combinació entre Aimar i Raillo, el davanter escapulat ha posat la pilota a l’àrea petita, la defensa no ha arribat a refusar i la pilota ha tornat a caure a peus d’Aimar que ha xutat, i Pluvins amb un toc ha desviat la trajectòria i la pilota ha acabat entrant. Amb el marcador a favor l’Europa ha gestionat bé l’avantatge, sense concedir ocasions i buscant de fer el segon gol.

La segona meitat ha començat amb la mateixa tònica, però l’Europa ha perdonat el segon gol i ho ha acabat pagant. Al minut 65, un ràpid contraatac del Figueres ha acabat amb una assistència de Pons a Ferrón que ha driblat Arnau i ha fet el gol de l’empat. L’Europa s’ha quedat uns minuts en shock, però ha reaccionat i ha buscat el segon. Raillo ha tingut l’ocasió més clara, però el seu remat de cap des de l’àrea petita ha sortit massa alt. El marcador no s’ha tornat a moure i l’Europa s’ha hagut de conformar amb un punt que el deixa amb 42 i en 9a posició.

 

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *