Les escoles Kostka i Claret s’enfrontaran a la Copa Colegial

Els col·legis Jesuïtes Gràcia – Col·legi Kostka i el Claret seran dos dels equips participants a la Copa Colegial de bàsquet que es disputa a 9 ciutats diferents d’Espanya. En total participaran 30 escoles de Barcelona, entre les quals el Claret, que ho farà en categoria masculina i femenina, i el Kostka, que participarà amb un equip de noies.

La primera fase de la competició començarà pels equips graciencs el dijous 1 de març, obrirà la tarda el Claret masculí, al pati de l’escola, enfrontant-se a l’Institut Miquel Taradell, a les 19.15 hores, i a partir de les 20:30 hores serà el torn de les noies que s’enfrontaran contra el Kostka en un derbi gracienc.

En categoria masculina, accediran als vuitens de final els 13 equips que guanyin el primer partit i els tres que caiguin derrotats de menys punts de diferència, mentre que en el quadre femení, el primer partit ja és a mort sobtada, l’equip que guanya avança ronda i el que perd queda eliminat.

Aquesta serà la 6a edició que es disputi de la Copa Colegial, que va agafar el relleu del que abans s’anomenaven Series Colegiales. Les 30 escoles i 45 equips que disputaran la competició a Barcelona suposen un rècord de participants i és la primera ocasió que la Eurolliga n’és el principal patrocinador. Els altres punts d’Espanya on es disputa la Copa Colegial són: Madrid, Sevilla, Saragossa, València, Vitòria, Màlaga, Valla­dolid i A Coruña.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *