Conflicte laboral a un bar vegetarià de Travessera de Gràcia

Una treballadora acomiadada del bar vegetarià Quinoa, al 203 de la Travessera de Gràcia, ha emprès mesures legals i sindicals per denunciar el propietari de l’establiment, que regenta també un altre local al carrer Aragó. L’afectada denuncia “contractes que no reflecteixen el total d’hores treballades, categories laborals per sota de la feina desenvolupada, impagament d’hores extraordinàries i nocturnitat i vacances no remunerades”, a la vegada que emfatitza “la contradicció entre apostar per una alimentació lliure d’explotació animal i, mentrestant, explotar persones”. No ha estat possible tenir la versió del propietari. El sindicat CNT, que s’ha mobilitzat per defensar l’acomiadada, n’exigeix la “readmissió immediata, així com la correcta contractació de tota la plantilla”.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *