La mostra d’entitats de la Salut 2018 ja té suport de 25 entitats

Un total de 25 entitats de la Salut, algunes de les quals amb acció a tota la Vila, ja tenen a punt la segona mostra d’entitats que va arrencar l’any passat com una prova de la dinamització que s’ha generat al barri a partir del procés participatiu de l’espai d’equipaments Quiró. Enguany la data triada és el 5 de maig a la plaça Sanllehy, en lloc de l’Espai Quiró, i en el programa d’actes destaca la diada castellera, amb els Castellers de la Vila de Gràcia, els Castellers de Terrassa i els Castellers d’Esplugues (18 hores) i la votació per triar el nou logotip que donarà nom al pla comunitari sota el nom de Salutem accions comunitàries de la Salut, el nou nom que agrupa i cohesiona totes les entitats del barri.

La diada engegarà a les 11 del matí amb les batucades del barri i els gegants de les escoles, amb la participació de Batucargol, Centre d’acollida Gaudí i AMPA Rius i Taulet. Tot seguit es presentarà el projecte Veïnes per Veïnes, a càrrec d’Hèlia Dones, i durant tot el matí hi ha previst el quiosc de jocs, el ta- ller Fes-ta el teu timbal de Batucargol, el taller de tite- lles de Teixint Connexions i un photocall impulsat pel Refugi d’Obreres que ajudarà a construir un àlbum del barri. També Hèlia farà l’exposició Dones Supervivents.

Cap al migdia hi haurà actuacions musicals amb Micu y los Mutantes i un dinar popular a càrrec dels guanyadors del concurs de paelles de la festa ma- jor de La Salut, la comissió de festes de la salut del Carrer Verdi. A mitja tarda, la colla de sardanes del Casal Cardener donarà pas a la dinar popular a càrrec dels guanyadors del concurs de paelles de la festa ma- jor de La Salut, la comissió de festes de la salut del Carrer Verdi. A mitja tarda, la colla de sardanes del Casal Cardener donarà pas a la diada castellera, que actuarà com a colofó de la mostra.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *