El playoff queda una mica més lluny (0-3)

L’Europa ha caigut contra el Granollers per 0 a 3 i s’allunya de les posicions de promoció d’ascens. Els escapulats han tingut el domini de la pilota, però sense tenir ocasions clares de gols, i els vallesans han estat un punyal al contraatac. Els de Joan Esteva han començat tocant i tocant, però sense claredat d’idees en els últims metres, al minut 21, els escapulats han disposat del primer córner que s’ha acabat convertint en el primer gol del Granollers, Samu ha pentinat la pilota al mig del camp i Kilian en velocitat ha superat la desordenada defensa escapulada i ha superat la sortida d’Arnau amb un toc subtil. El partit ha arribat al descans amb el mateix guió, amb l’Europa dominant sense ocasions i el Granollers esperant per sortir a la contra.

La segona meitat no ha començat gens bé per l’Europa, quan només s’havien jugat 5 minuts, una bona jugada entre línies del Granollers ha acabat amb una passada de la mort que Samu ha convertit en el 0 a 2, i 5 minuts més tard, el mateix Samu ha fet el 0 a 3 amb un xut potent de fora l’àrea que Arnau no ha encertat en refusar. El partit ha quedat vist per sentència, els vallesans han executat a la perfecció el seu pla de partit, mentre que l’Europa ha pagat car la falta d’idees en els últims metres i la fragilitat defensiva.

Si aquesta tarda puntuen el Terrassa i La Pobla de Mafumet en els seus partits, els graciencs poden veure com el playoff s’escapa de manera quasi definitiva.

, , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *