La Violeta acull una exposició sobre Apel·les Mestres

La Violeta del carrer Maspons acull des d’aquest dimecres una exposició dedicada a la multidiciplinarietat d’Apel·les Mestres, l’artista barceloní mort el 1936 i que va deixar una obra extensa i de gran qualitat que abasta diverses arts, gèneres i tècniques. La presentació de l’exposició anirà a càrrec de Montserrat Garrich Ribera, bibliotecària, documentalista, comissària de l’exposició i coneixedora de la biografia d’Apel·les Mestres. la mostra també tracta l’Apel·les Mestres home, privilegiat pels seus orígens familiars i els seus coneixements culturals, amb una vida plena de projectes i d’amistats. L’acte oficial es farà a les 18.30 hores i l’exposició estarà oberta fins al 30 d’abril.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *