Una trentena d’entitats convoquen un dinar groc amb Txell Bonet aquest dissabte

Seguint l’estructura base del que va ser la Taula d’Entitats pel Referèndum, un total de 27 entitats han impulsat per aquest dissabte una jornada d’activitats a la plaça del Nord en suport als presos i preses polítics sota el títol Dinar Groc. Aquest acte central, que comptarà amb la participació de la periodista Txell Bonet, companya del president d’Òmnium Jordi Cuixart, pres a Soto del Real, s’acompanyarà de tallers i concerts. Entre les entitats convocats hi ha l’ANC, Òmnium, Sant medir, la UEC, Gràcia Participa, l’Associació Veïnal de Gràcia, el Moviment Popular de Gràcia, barri Obert, l’AV Plaça del Nord, el Cercle, l’Orfeò Gracienc, el CE Europa, Súmate, Lluïsos, Castellers de la Vila de Gràcia o la Fundació Festa Major. Els tiquets per la paella es poden aconseguir elsdimecres i dijous de 17 h a 20 h a LLuïsos i els dijous de 18 h a 20.30 h al local de l’ANC al carrer Robí 22 al preu de 12 euros els adults i 6 euros els infants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *