El CUAP Gràcia ultima detalls per obrir a l’estiu

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària del carrer Larrard amb Travessera de Dalt ja està enllestint els últims detalls per complir amb la previsió última d’obertura, aquest estiu, si els tràmits de licitació de material ho permeten. La resta, segons ha pogut comprovar aquest dijous la comissió de seguiment de les obres del Consell de Salut, ja permet mostrar acabades la sala d’atenció i triatge, els quatre bucs d’atenció -un més gran per permetre l’accés amb camilla-, els quatre bucs de seguiment i la sala de laboratori. En una planta, que abans pertanyia a la primera planta del CAP Larrard, també s’hi encabeixen despatxos, lavabos i espai de secretaria.

La visita, amb la direcció del CatSalut, dirigents polítics locals i tècnics municipals, és la primera traducció concreta del projecte de recuperar el servei d’urgències de 24 hores d’atenció primària, que Gràcia va perdre fa set anys a causa de la crisi i les retallades de l’administració. En aquest impàs, Gràcia s’havia convertit en l’únic districte de la ciutat que no tenia un CUAP.

Després d’algunes previsions superades, l’última espera s’ha argumentat des del CatSalut per la voluntat de disposar d’un nou aparell de raigs X, inexistent fi ns ara al CAP veí.

A l’exterior del CUAP, que tindrà només entrada pel carrer Larrard, s’hi ha instal·lat una barana de límit amb la calçada i ja llueix també el rètol defi nitiu del nou equipament.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *